ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ И ИЗПОЛЗВАНЕ НА COOKIES/БИСКВИТКИ!

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ

 

„ ТопТаксиТрансферс „ зачита неприкосновеността и гарантира в максимална степен защитата на личните данни на клиентите си.

Настоящата Политика за поверителност и защита на личните данни (наричана по-долу „Политика за поверителност“) е изготвена и се основава на действащото българско и европейско законодателство в областта на защитата на личните данни (съгласно Регламент (ЕС) 2016/679).

Настоящата Политика за поверителност регулира обработването на лични данни на физически лица или представители на юридически лица на наши клиенти или потенциални такива, както и потребители на нашия уебсайт: www.toptaxitransfers.com („Сайта“), във връзка с услугите, предоставяни от нас.

Настоящата Политика за поверителност, заедно с Общи условия за ползване на интернет сайт www.toptaxitransfers.com, Политиката за използване на „Бисквитки“ и всякакви други документи, които са упоменати на Сайта, определя правилата, които ние ще спазваме при обработване на лични данни, които събираме от Вас или за Вас, или които Вие ни предоставяте. Настоящата Политика за поверителност не засяга, не ограничава и не отменя правата Ви, произтичащи от Закона за защита на личните данни („ЗЗЛД”) или друго законодателство.

Ако имате някакви въпроси или коментари относно настоящата Политика за поверителност, моля да се свържете с нас на адрес: [email protected]

Моля, прочетете внимателно тази Политика преди да използвате Сайта или да предоставите Личните си данни, тъй като с предоставянето на Личните си данни Вие се съгласявате с нейните условия. Ако не желаете да обработваме личните Ви данни по начина, описан в настоящата Политика за поверителност, моля не ни ги предоставяйте. Предоставянето на лични данни от Ваша страна е доброволно, с оглед използването на определени, предоставяни от нас услуги както и с оглед онлайн пазаруване на Сайта. Моля да имате предвид, че в някои случаи ние няма да можем да Ви продадем стоката, които сте поискали, ако не ни предоставите нужната информация.

Категории лични данни, обработвани от „TopTaxiTransfers“

.

„TopTaxiTransfers“

може да обработва публично достъпните лични данни и/или лични данни, предоставени от Вас. Основните видове лични данни, които се обработват са:

(II) Данни за контакт (вкл. пощенски и/или електронен адреси, телефонен номер на Вас или посочено от Вас лице за контакт и други);

(III) Данни от профил в Сайта (вкл. име, пощенски и електронен адреси, телефонен номер, дата на раждане и др.), които вие доброволно сте предоставили;

В изпълнение на свои законови задължения, „TopTaxiTransfers“
обработва данните Ви за следните цели:

(I) Обработка на поръчка и резервация на автомобил;

(II) Издаване на фактури;

„TopTaxiTransfers“

обработва съответните данни, предоставени доброволно от клиента за тяхното обработване за следните цели:

(I) Създаване и управление на личен профил в Сайта; техническо съдействие за създаване на профил/и и възстановяване на забравена парола за достъп до Сайта ни;

(II) Директен маркетинг на продукти и услуги;

(II) Участие и управление на анкети, игри с подаръци, промоционални кампании;

(III) Оценка и установяване на удовлетвореността на потребителите, както и ефективността на рекламата, която предлагаме към Вас и другите, и да отговорим на вашите очаквания, като представим адекватна реклама спрямо вашите нужди и интереси;

(IV) Aнализ на данните за история на покупките, предпочитанията и поведението на клиентите.

Категории трети лица, които получават достъп и обработват личните Ви данни
(I) Транспортни/куриерски фирми, пощенски оператори с оглед изпълнение на договорните ни задължения (договор от разстояние) и изпращане на закупени стоки;

(II) Лица, на които „TopTaxiTransfers“ е предоставила изпълнението на част от дейностите или задълженията, свързани с конкретна услуга, която дължим към вас; лица обработващи лични данни, които въз основа на договор с „TopTaxiTransfers“ обработват личните Ви данни от името на „TopTaxiTransfers“

(III) Органи, институции и лица, на които сме длъжни да предоставим лични данни по силата на действащото законодателство.

Вашите Права във връзка с обработването на Личните ви данни
Общи
Във връзка с обработване на лични данни, имате следните права, които може да упражните Във всеки момент, докато съхраняваме или обработваме личните Ви данни, като изпратите заявление на адреса на „TopTaxiTransfers“, посочен по-горе, или по електронен път на имейл: [email protected]

Имате право да поискате от „TopTaxiTransfers“:

– копие от Вашите лични данни и достъп по всяко време до тях;

– да коригира без ненужно забавяне, неточните Ви лични данни, както и данните, които не са вече актуални;

– личните си данни във вид удобен за прехвърляне на друг администратор на лични данни, или да поискате ние да го направим, без да бъдете възпрепятствани от наша страна (право на преносимост);

– личните Ви данни да бъдат изтрити без ненужно забавяне при наличието на някое от законовите основания за това, като за целта трябва да изложете искането си в свободен текст и да ни го изпратите на посочените по-горе координати;

– да ограничи обработването на личните Ви данни, като в този случай данните Ви ще бъдат само съхранявани, но не и обработвани. Отказът ни за ограничаване ще е изрично само в писмен вид, като сме длъжни да го мотивираме със законосъобразната причина;

– да оттеглите Вашето съгласие за обработката на личните Ви данни по всяко време с отделно искане, отправено до „TopTaxiTransfers“;

– да възразите срещу обработването на личните си данни.

Всички тези опции можете да ги намерите в меню ВАШИТЕ GDRP ИНСТРУМЕНТИ във Вашия профил в сайта (опцията е достъпна само за регистрирани потребители, не регистрираните потребители, моля прочетете условията за използване на бисквитки, които се намират по-надолу в условията).

Надзорен орган
Имате право да подадете жалба направо до надзорния орган, като компетентният за това орган е Комисия за защита на личните данни, адрес: гр. София 1592, бул. „Проф. Цветан Лазаров” № 2 (www.cpdp.bg).

В случай, че желаете да подадете жалба относно обработката на личните ви данни от „TopTaxiTransfers“, можете да го направите на посочените данни за контакт на Администратора или директно на Длъжностно лице по защита на данните (на посочените по-горе данни за контакт).

Автоматизирана обработка и профилиране
Когато посетите нашия Сайт, ние използваме автоматизирана обработка, за да адаптираме продуктите и услугите към Вашите нужди по най-добрия възможен начин.

Възражение срещу използване за директен маркетинг
Имате право да възразите срещу обработването за в бъдеще на личните Ви данни за целите на директния маркетинг и реклама, както и срещу разкриването им на трети лица и използването им от тяхно име за целите на директния маркетинг и реклама, като оттеглите даденото от Вас съгласие по всяко време. За целта може да изпратите електронно съобщение със съответното искане за преустановяване на използване на данните ви за целите на директния маркетинг на адрес: [email protected]

Може ли да откажете предоставянето на лични данни на „TopTaxiTransfers“ и какви са последиците от това?

За да сключим договор от разстояние с Вас и/или за да Ви предоставим заявените услуги и/или да доставим поръчаните стоки в съответствие с законовите и в последствие договорните ни задължения, „TopTaxiTransfers“ се нуждае от определени данни, които да идентифицират страната по договора, нейния пълномощник, данни за контакт и доставка.

Не предоставянето на такива данни препятства възможността да предоставим исканата от Вас услуга.

VII. Как защитаваме данните Ви

„TopTaxiTransfers“ прилага организационни, физически, технологични и всички други необходими мерки, за да гарантира сигурността и защитата на личните Ви данни и мониторинга на обработването на лични данни.

Наред с други неща, такива мерки за сигурност включват следните дейности:

– достъпът на служителите на „TopTaxiTransfers“ до лични данни на клиентите и ограничен в зависимост от задълженията им;

– „TopTaxiTransfers“ е установила задължения за поверителност за своите служители;

– ние прилагаме всички необходими организационни и технически мерки, предвидени в Закона за защита на личните данни, както и най-добрите практики от международни стандарти

– С цел максимална сигурност при обработка, пренос и съхранение на Вашите данни, може да използваме допълнителни механизми за защита като криптиране и др.

VIII. Лични данни за деца

Не събираме съзнателно лична информация от деца на възраст под 18 години. Ако научим, че сме събрали лична информация на дете на възраст под 18 години, ще предприемем стъпки, за да изтрием информацията възможно най-скоро или да получим съгласието на лицето, носеща родителска отговорност за детето.

Изменения на Политиката за поверителност
Възможно е периодично да актуализираме своята Политика за защита на личните данни. Всички изменения и допълнения в Политиката за поверителност ще бъдат прилагани само след публикуване на актуалното ѝ съдържание, достъпно чрез нашия Сайт.

Заключение
„TopTaxiTransfers“ в никакъв случай и по никакъв повод не би искал от Вас информация, различна от необходимите данни за предоставяне на услуга от нас.

Ние в никакъв случай и по никакъв повод няма да искаме от Вас лична информация, религиозна, сексуална, политическа или всякакъв друг вид информация, освен нужната за целите на осъществяване на доставката.

Нужната информация за осъществяване на услуфа е единствено две имена, телефон за връзка,адрес на който Вие желаете да поръчате автомобил.

Бисквитки
За да работи този сайт както трябва, понякога запазваме на вашето устройство малки файлове с данни, наричани бисквитки. Повечето големи уебсайтове също използват този метод.
Какво представляват бисквитките?
Бисквитките са малки текстови файлове, които се запазват на вашия компютър или мобилно устройство, когато посещавате даден уебсайт. Те позволяват на уебсайта да запаметява вашите действия и предпочитания (като например потребителско име, език, размер на шрифта и други настройки за показване) за определен период от време, за да не се налага да ги въвеждате всеки път, когато посещавате сайта или преминавате от една страница към друга.
По какъв начин използваме бисквитките?
Посещаването на този сайт може да създаде бисквитки със следните цели:
• Бисквитки за производителност на сайта;
• Бисквитки за анализиране на посетителите на сайта;
• Биквитки за географско насочване;
• Бисквитки за регистрация;
• Бисквитки за рекламна дейност;
• Бисквитки на рекламодателите.
Как да контролирате бисквитките?
Можете да изтриете всички бисквитки, които вече са запазени на вашия компютър, а също така можете да настроите повечето браузъри да ги блокират. Ако направите това обаче, може да се наложи ръчно да настройвате някои параметри всеки път, когато посещавате даден сайт, а освен това е възможно някои услуги и функции да не работят.

ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ И ИЗПОЛЗВАНЕ НА COOKIES/БИСКВИТКИ!

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ

„ ТопТаксиТрансферс „ зачита неприкосновеността и гарантира в максимална степен защитата на личните данни на клиентите си.

Настоящата Политика за поверителност и защита на личните данни (наричана по-долу „Политика за поверителност“) е изготвена и се основава на действащото българско и европейско законодателство в областта на защитата на личните данни (съгласно Регламент (ЕС) 2016/679).

Настоящата Политика за поверителност регулира обработването на лични данни на физически лица или представители на юридически лица на наши клиенти или потенциални такива, както и потребители на нашия уебсайт: www.toptaxitransfers.com („Сайта“), във връзка с услугите, предоставяни от нас.

Настоящата Политика за поверителност, заедно с Общи условия за ползване на интернет сайт www.toptaxitransfers.com, Политиката за използване на „Бисквитки“ и всякакви други документи, които са упоменати на Сайта, определя правилата, които ние ще спазваме при обработване на лични данни, които събираме от Вас или за Вас, или които Вие ни предоставяте. Настоящата Политика за поверителност не засяга, не ограничава и не отменя правата Ви, произтичащи от Закона за защита на личните данни („ЗЗЛД”) или друго законодателство.

Ако имате някакви въпроси или коментари относно настоящата Политика за поверителност, моля да се свържете с нас на адрес: [email protected]

Моля, прочетете внимателно тази Политика преди да използвате Сайта или да предоставите Личните си данни, тъй като с предоставянето на Личните си данни Вие се съгласявате с нейните условия. Ако не желаете да обработваме личните Ви данни по начина, описан в настоящата Политика за поверителност, моля не ни ги предоставяйте. Предоставянето на лични данни от Ваша страна е доброволно, с оглед използването на определени, предоставяни от нас услуги както и с оглед онлайн пазаруване на Сайта. Моля да имате предвид, че в някои случаи ние няма да можем да Ви продадем стоката, които сте поискали, ако не ни предоставите нужната информация.

Категории лични данни, обработвани от „TopTaxiTransfers“

.

„TopTaxiTransfers“

може да обработва публично достъпните лични данни и/или лични данни, предоставени от Вас. Основните видове лични данни, които се обработват са:

(II) Данни за контакт (вкл. пощенски и/или електронен адреси, телефонен номер на Вас или посочено от Вас лице за контакт и други);

(III) Данни от профил в Сайта (вкл. име, пощенски и електронен адреси, телефонен номер, дата на раждане и др.), които вие доброволно сте предоставили;

В изпълнение на свои законови задължения, „TopTaxiTransfers“
обработва данните Ви за следните цели:

(I) Обработка на поръчка и резервация на автомобил;

(II) Издаване на фактури;

„TopTaxiTransfers“

обработва съответните данни, предоставени доброволно от клиента за тяхното обработване за следните цели:

(I) Създаване и управление на личен профил в Сайта; техническо съдействие за създаване на профил/и и възстановяване на забравена парола за достъп до Сайта ни;

(II) Директен маркетинг на продукти и услуги;

(II) Участие и управление на анкети, игри с подаръци, промоционални кампании;

(III) Оценка и установяване на удовлетвореността на потребителите, както и ефективността на рекламата, която предлагаме към Вас и другите, и да отговорим на вашите очаквания, като представим адекватна реклама спрямо вашите нужди и интереси;

(IV) Aнализ на данните за история на покупките, предпочитанията и поведението на клиентите.

Категории трети лица, които получават достъп и обработват личните Ви данни
(I) Транспортни/куриерски фирми, пощенски оператори с оглед изпълнение на договорните ни задължения (договор от разстояние) и изпращане на закупени стоки;

(II) Лица, на които „TopTaxiTransfers“ е предоставила изпълнението на част от дейностите или задълженията, свързани с конкретна услуга, която дължим към вас; лица обработващи лични данни, които въз основа на договор с „TopTaxiTransfers“ обработват личните Ви данни от името на „TopTaxiTransfers“

(III) Органи, институции и лица, на които сме длъжни да предоставим лични данни по силата на действащото законодателство.

Вашите Права във връзка с обработването на Личните ви данни
Общи
Във връзка с обработване на лични данни, имате следните права, които може да упражните Във всеки момент, докато съхраняваме или обработваме личните Ви данни, като изпратите заявление на адреса на „TopTaxiTransfers“, посочен по-горе, или по електронен път на имейл: [email protected]

Имате право да поискате от „TopTaxiTransfers“:

– копие от Вашите лични данни и достъп по всяко време до тях;

– да коригира без ненужно забавяне, неточните Ви лични данни, както и данните, които не са вече актуални;

– личните си данни във вид удобен за прехвърляне на друг администратор на лични данни, или да поискате ние да го направим, без да бъдете възпрепятствани от наша страна (право на преносимост);

– личните Ви данни да бъдат изтрити без ненужно забавяне при наличието на някое от законовите основания за това, като за целта трябва да изложете искането си в свободен текст и да ни го изпратите на посочените по-горе координати;

– да ограничи обработването на личните Ви данни, като в този случай данните Ви ще бъдат само съхранявани, но не и обработвани. Отказът ни за ограничаване ще е изрично само в писмен вид, като сме длъжни да го мотивираме със законосъобразната причина;

– да оттеглите Вашето съгласие за обработката на личните Ви данни по всяко време с отделно искане, отправено до „TopTaxiTransfers“;

– да възразите срещу обработването на личните си данни.

Всички тези опции можете да ги намерите в меню ВАШИТЕ GDRP ИНСТРУМЕНТИ във Вашия профил в сайта (опцията е достъпна само за регистрирани потребители, не регистрираните потребители, моля прочетете условията за използване на бисквитки, които се намират по-надолу в условията).

Надзорен орган
Имате право да подадете жалба направо до надзорния орган, като компетентният за това орган е Комисия за защита на личните данни, адрес: гр. София 1592, бул. „Проф. Цветан Лазаров” № 2 (www.cpdp.bg).

В случай, че желаете да подадете жалба относно обработката на личните ви данни от „TopTaxiTransfers“, можете да го направите на посочените данни за контакт на Администратора или директно на Длъжностно лице по защита на данните (на посочените по-горе данни за контакт).

Автоматизирана обработка и профилиране
Когато посетите нашия Сайт, ние използваме автоматизирана обработка, за да адаптираме продуктите и услугите към Вашите нужди по най-добрия възможен начин.

Възражение срещу използване за директен маркетинг
Имате право да възразите срещу обработването за в бъдеще на личните Ви данни за целите на директния маркетинг и реклама, както и срещу разкриването им на трети лица и използването им от тяхно име за целите на директния маркетинг и реклама, като оттеглите даденото от Вас съгласие по всяко време. За целта може да изпратите електронно съобщение със съответното искане за преустановяване на използване на данните ви за целите на директния маркетинг на адрес: [email protected]

Може ли да откажете предоставянето на лични данни на „TopTaxiTransfers“ и какви са последиците от това?

За да сключим договор от разстояние с Вас и/или за да Ви предоставим заявените услуги и/или да доставим поръчаните стоки в съответствие с законовите и в последствие договорните ни задължения, „TopTaxiTransfers“ се нуждае от определени данни, които да идентифицират страната по договора, нейния пълномощник, данни за контакт и доставка.

Не предоставянето на такива данни препятства възможността да предоставим исканата от Вас услуга.

VII. Как защитаваме данните Ви

„TopTaxiTransfers“ прилага организационни, физически, технологични и всички други необходими мерки, за да гарантира сигурността и защитата на личните Ви данни и мониторинга на обработването на лични данни.

Наред с други неща, такива мерки за сигурност включват следните дейности:

– достъпът на служителите на „TopTaxiTransfers“ до лични данни на клиентите и ограничен в зависимост от задълженията им;

– „TopTaxiTransfers“ е установила задължения за поверителност за своите служители;

– ние прилагаме всички необходими организационни и технически мерки, предвидени в Закона за защита на личните данни, както и най-добрите практики от международни стандарти

– С цел максимална сигурност при обработка, пренос и съхранение на Вашите данни, може да използваме допълнителни механизми за защита като криптиране и др.

VIII. Лични данни за деца

Не събираме съзнателно лична информация от деца на възраст под 18 години. Ако научим, че сме събрали лична информация на дете на възраст под 18 години, ще предприемем стъпки, за да изтрием информацията възможно най-скоро или да получим съгласието на лицето, носеща родителска отговорност за детето.

Изменения на Политиката за поверителност
Възможно е периодично да актуализираме своята Политика за защита на личните данни. Всички изменения и допълнения в Политиката за поверителност ще бъдат прилагани само след публикуване на актуалното ѝ съдържание, достъпно чрез нашия Сайт.

Заключение
„TopTaxiTransfers“ в никакъв случай и по никакъв повод не би искал от Вас информация, различна от необходимите данни за предоставяне на услуга от нас.

Ние в никакъв случай и по никакъв повод няма да искаме от Вас лична информация, религиозна, сексуална, политическа или всякакъв друг вид информация, освен нужната за целите на осъществяване на доставката.

Нужната информация за осъществяване на услуфа е единствено две имена, телефон за връзка,адрес на който Вие желаете да поръчате автомобил.

Бисквитки
За да работи този сайт както трябва, понякога запазваме на вашето устройство малки файлове с данни, наричани бисквитки. Повечето големи уебсайтове също използват този метод.
Какво представляват бисквитките?
Бисквитките са малки текстови файлове, които се запазват на вашия компютър или мобилно устройство, когато посещавате даден уебсайт. Те позволяват на уебсайта да запаметява вашите действия и предпочитания (като например потребителско име, език, размер на шрифта и други настройки за показване) за определен период от време, за да не се налага да ги въвеждате всеки път, когато посещавате сайта или преминавате от една страница към друга.
По какъв начин използваме бисквитките?
Посещаването на този сайт може да създаде бисквитки със следните цели:
• Бисквитки за производителност на сайта;
• Бисквитки за анализиране на посетителите на сайта;
• Биквитки за географско насочване;
• Бисквитки за регистрация;
• Бисквитки за рекламна дейност;
• Бисквитки на рекламодателите.
Как да контролирате бисквитките?
Можете да изтриете всички бисквитки, които вече са запазени на вашия компютър, а също така можете да настроите повечето браузъри да ги блокират. Ако направите това обаче, може да се наложи ръчно да настройвате някои параметри всеки път, когато посещавате даден сайт, а освен това е възможно някои услуги и функции да не работят.

Какво представляват бисквитките?

Бисквитките са малки текстови файлове, които се използват за съхранение на малки парченца информация. Бисквитките се съхраняват на вашето устройство, когато уебсайтът се зарежда във вашия браузър. Тези бисквитки ни помагат да направим правилно функционирането на уебсайта, да направим уебсайта по-сигурен, да осигурим по-добро потребителско изживяване и да разберем как работи уебсайтът и да анализираме какво работи и къде се нуждае от подобрение.

Как да използваме бисквитки?

Като повечето онлайн услуги, нашият уебсайт използва бисквитки „бисквитки“ за първи и трети страни за редица цели. Бисквитките от първа страна са най-вече необходими за уебсайта да функционира правилно и те не събират никакви ваши лични данни.

Бисквитките на трети страни, използвани на нашите уебсайтове, се използват главно за разбиране на ефективността на уебсайта, как взаимодействате с нашия уебсайт, запазване на услугите ни защитени, предоставяне на реклами, които са подходящи за вас, и всичко това ви предоставя по-добро и подобрено потребителско изживяване и ще ви помогне да ускорите бъдещите си взаимодействия с нашия уебсайт.

Какви видове бисквитки използваме?

Основно: Някои бисквитки са от съществено значение, за да можете да изпитате пълната функционалност на нашия сайт. Те ни позволяват да поддържаме потребителски сесии и предотвратяваме всякакви заплахи за сигурността. Те не събират и не съхраняват никаква лична информация. Например, тези бисквитки ви позволяват да влизате в акаунта си и да добавяте продукти в кошницата си и да плащате безопасно.

Статистика: Тези бисквитки съхраняват информация като броя на посетителите на уебсайта, броя на уникалните посетители, кои страници на уебсайта са посетени, източникът на посещението и т.н. Тези данни ни помагат да разберем и анализираме ефективността на уебсайта и където се нуждае от подобрение.

Маркетинг: Нашият уебсайт показва реклами. Тези бисквитки се използват за персонализиране на рекламите, които ви показваме, така че да имат смисъл за вас. Тези бисквитки също ни помагат да следим ефективността на тези рекламни кампании.

Информацията, съхранявана в тези бисквитки, може да бъде използвана и от доставчици на реклами от трети страни, за да ви показва реклами и на други уебсайтове в браузъра.

Функционални: Това са бисквитките, които помагат за някои несъществени функционалности на нашия уебсайт. Тези функционални функции включват вграждане на съдържание като видеоклипове или споделяне на съдържание в уебсайта на социалните медийни платформи.

Предпочитания: Тези бисквитки ни помагат да съхраняваме вашите настройки и предпочитания за сърфиране като предпочитания за език, така че да имате по-добро и ефективно преживяване при бъдещи посещения на уебсайта.

Как мога да контролирам предпочитанията за бисквитки?

Ако решите да промените предпочитанията си по-късно през сесията си на сърфиране, можете да кликнете върху раздела „Политика за поверителност и бисквитки“ на вашия екран. Това ще покаже известието за съгласие отново, което ще ви позволи да промените предпочитанията си или да оттеглите съгласието си изцяло.

В допълнение към това, различните браузъри предоставят различни методи за блокиране и изтриване на бисквитки, използвани от уебсайтове. Можете да промените настройките на вашия браузър, за да блокирате / изтриете бисквитките. За да научите повече за това как да управлявате и изтривате бисквитките, посетете

wikipedia.org, www.allaboutcookies.org.

Bulgarian Bulgarian English English